Tip een vriend

Stuur een link!

Mail van der Kooi

Neem contact op via de e-mailHome arrow Verbouw
Verbouw
Wilt u meer ruimte in huis om bijvoorbeeld te ontspannen in een mooie serre of voor een mooie badkamer? Bouwbedrijf van der Kooi heeft veel ervaring met grote en kleinere verbouwklussen. Wij staan u graag bij door middel van advies, zowel vooraf als tijdens de verbouwing. Ons personeel is klantvriendelijk en werkt netjes, zodat u zo ongestoord mogelijk kunt doorleven en werken in het overige deel van uw huis of pand.

Wij nemen met u de verbouwplannen door, zodat u van te voren op de hoogte bent van de planning en u uw woning en leven daarop kunt voorbereiden. Wilt u bijvoorbeeld uw gehele woning verbouwen, dan maken we met u een plan voor een stapsgewijze aanpak, zodat u tijdens de verbouwing steeds enkele vertrekken tot uw beschikking heeft.

Tijdens de bouw bewaken we de bouwkosten, zodat u niet achteraf voor onverwachte verrassingen komt te staan. Keuzes vooraf en tijdens de bouw nemen we in overleg, waarbij steeds de kosten een aandachtspunt zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan materiaalkeuze voor afwerking of extra werk tijdens de bouw.

Verbouwing monumentaal pand PDF Afdrukken E-mail
In de diaserie vindt u foto's van een verbouwing en renovatie van een monumentaal pand in Leeuwarden.

 
© 2023 Bouwbedrijf van der Kooi