Tip een vriend

Stuur een link!

Mail van der Kooi

Neem contact op via de e-mailHome arrow Renovatie
Renovatie
Wilt u uw monumentale woning of pand moderniseren? En wilt u graag de oude 'looks' bewaren? Wilt u uw boerderij in oude staat terug brengen, met de gemakken en eisen van de moderne tijd? Heeft u een prachtige (schuur)deur of uilebord, maar helaas in slechte staat? Is uw prieeltje aan een grondige opknapbeurt toe? Heeft u hoge ramen met oude maten? Van der Kooi heeft een eigen werkplaats, waar wij het graag voor u op maat maken. Ook hebben we goede contacten met specialistische timmerfabrieken, zodat ook grote projecten kunnen worden gerealiseerd.

Tijdens de bouw bewaken we de bouwkosten, zodat u niet achteraf voor onverwachte verrassingen komt te staan. Keuzes vooraf en tijdens de bouw nemen we in overleg, waarbij steeds de kosten een aandachtspunt zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan materiaalkeuze voor afwerking of extra werk tijdens de bouw.

Bekijk enkele voorbeeldprojecten in de diaserie. Op de volgende pagina's vindt u een impressie van deze projecten.

Gemeentehuis en conciergewoning PDF Afdrukken E-mail
Het gemeentehuis van Ternaard heeft na de fusie van de gemeente lange tijd leeg gestaan. Er zijn verschillende plannen geweest voor het pand, maar uiteindelijk heeft Bouwbedrijf van der Kooi in samenwerking met Bos het aangekocht van de gemeente en het geheel in oude luister hersteld. Veel stijlelementen waren in de pragmatische jaren 60 en 70 verloren gegaan, en in die tijd is ook het hele terrein van het gemeentehuis volgebouwd.

Het pand is teruggebracht tot de twee oorspronkelijke panden (het gemeentehuis en de conciergewoning), in ere hersteld en van alle moderne gemakken voorzien. Zie de diaserie voor een impressie van het project. Tevens zijn in deze diaserie foto's opgenomen van de restauratie werkzaamheden aan de Hervormde kerk te Ternaard, de zogenaamde "Grutte Tsjerke".

 
© 2023 Bouwbedrijf van der Kooi